De stoerste sportkleding: ook voor vrouwen

Als vrouw is het zo nu en dan best een beetje afzien in de sportschool. Dit omdat je jezelf staande dient te houden tussen al die grote, gespierde, vaak ook een beetje zelfingenomen mannen. Het is dus belangrijk dat je er zelf een beetje stoer uitziet. Tenminste, zo voel ik dat wel altijd. Ik wilde dus een beetje stoere sportkleding. Niet alleen om een wat krachtigere uitstraling te krijgen, maar ook omdat het praktisch is wanneer je tijdens een work-out veel zweet.

Ik kwam al snel op de site Gorillawear.com. Hier verkopen ze enorm veel sportkleding voor zowel mannen als vrouwen. De sportkleding voor vrouwen beviel mij zeer. Het was mooie, stoere en ook nog eens praktische kleding. Voor zover ik dat kon beoordelen via de specificaties was de kleding ook nog eens van een goede kwaliteit. Vandaar dat ik twee tanktops bestelde, gewoon om te proberen. De tanktops stegen boven mijn verwachtingen uit. Vandaar dat ik een paar weken later vrijwel de hele collectie van Gorilla Wear kocht, haha. Nu sport ik alleen maar in Gorilla Wear en het bevalt me prima. Ik kan iedereen hun kleding aanraden. Het is stoer, praktisch maar ook op een bepaalde manier minimalistisch.