Mezelf in het zweet werken in een shirt van Gorilla Wear

Als fanatiek sporter ben ik vaak in de sportschool te vinden. Drie keer per week doe ik aan krachttraining en drie keer per week ben ik er te vinden voor een flinke cardio work-out. Vooral de cardiotrainingen laten mij flink zweten. Bij veel sportkleding heb ik dan te kampen met het nare gevolg dat de kleding aan mijn lijf gaat plakken. Enorm vervelend natuurlijk. Niet alleen omdat het er nogal suf uitziet, maar ook omdat het ten koste gaat van mijn prestaties. Ik zocht al een langere tijd goede sportkleding tot ik iemand in de sportschool zag met een tanktop van Gorilla Wear. Ik vroeg diegene waar hij de top gekocht had en het kon gewoon online besteld worden. Die avond ging ik dus meteen op onderzoek uit en kwam ik op de site Gorillawear.com. De kleding zag er echt stijlvol maar ook praktisch uit. Precies wat ik zocht! Ik had twee tanktops besteld die al snel geleverd werden. Toen ik ermee ging sporten merkte ik daadwerkelijk verschil. Ik had veel minder last van mijn overmatige gezweet en ik had zelfs het idee dat ik beter aan het presteren was, al kan dat ook een placebo zijn geweest natuurlijk. Hoe dan ook: Gorilla Wear voor mij!